MK EN

За Нас

Алаџови Комфорт е компанија за производство на мебел основана во 1999 година, во градот Струмица, Македонија. Нашата главна цел е производство на столици. Ние сме брзи, флексибилни и секогаш достапни за да одговориме на вашите потреби. Нашите производи се достапни во продавниците за малопродажба на мебел низ целата земја. Неодамна се проширивме да соработуваме и со трговците на мало од странски држави. Визија: Нашите производи да бидат препознаени за удобност и квалитет.

Каталози